Om Oxford IT  

Vi løfter alle typer opgaver inden for datafangst, hvad enten du har brug for stregkodescannere, ID-kort, RFID, lagerstyring, printere, etiketter, folie, Smartphones eller tilbehør til disse produkter. 

Når du vælger os, får du en samarbejdspartner, der følger processen fra start til slut. Vi ser det som vores fornemste opgave at levere det optimale produkt og den bedste service til dig – hver eneste gang du handler hos os. 

Vi lever af tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen. Tillid, loyalitet, innovation, højt serviceniveau, fleksibilitet og kundetilfredshed er det, vi dagligt stræber efter og det, vi ønsker, skal kendetegne Oxford IT. 

Vores ambition er at kunne tilbyde dig løsninger inden for både hardware, serviceaftaler, teknisk support, programmering og udarbejdelse af individuelle løsninger. Vi er ikke tilfredse, før du er det.

Vi tager vores ansvar som borgere og som virksomhed alvorligt og har en veludviklet CSR politik samt en grøn profil. Det er naturligt for at behandle alle medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med ligeværd og respekt, og vi arbejder mod et fælles mål, hvor disse værdier altid har høj prioritet.

Hos Oxford IT tager vi enhver opgave - lille som stor - seriøst fra start til slut, og vi følger altid vores aftaler helt til dørs. Innovation og kundetilfredshed er nøglen til vores succes, og vi påtager os gerne nye udfordringer.

Baggrunden for Oxford IT

Morten Sondrup, der er indehaver af Oxford IT, startede firmaet i 2007, da vi følte, der manglede en seriøs forhandler og sparringspartner på markedet for datafangst. 

Med vores mangeårige erfaring i branchen og vores store internationale samarbejde havde vi det robuste grundlag, der skulle til både for at servicere vores kunder, men også til at gennemskue, hvilke produkter på markedet, der var et behov for.

Gennem årene har vi opbygget et solidt fundament, hvorfra vi har udviklet nye innovative løsninger til talrige store og mellemstore danske virksomheder. 

Vi deltager jævnligt i nationale og internationale messer og seminarer, så vi hele tiden kan være på forkant med udviklingen og med, hvad der sker i branchen for datafangst.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig